Maatwerk op de halve millimeter, de details maken het verschil.

Steeds meer leveranciers werken met standaard shutter maten en profielen. Het montageprofiel wordt dan gezaagd en varieert van 15 tot 50 mm dik en de shutter wordt ingekort. Dat komt de afwerking, levensduur en het eindresultaat niet ten goede en verdient niet de naam maatwerk.

1549-Model

Bij maatwerk dient de indeling van het kozijn (met eventueel roedes) en de naastgelegen ramen de leidraad te zijn voor de indeling van de shutter panelen. Indien een middendorpel noodzakelijk (vanaf 150cm hoog) of gewenst is worden deze in overleg met u en in overeenstemming met de overige kozijnen en shutters ingedeeld.Het resultaat hiervan is een rustig en strak lijnenspel dat in balans is met de woning.

Door de vele keuzemogelijkheden bij Amstel Shutters kunt u de shutter geheel afstemmen naar uw smaak en inrichting. Voor een klassiek interieur de combinatie met kantelstok en kraalrand in de zijstijl of een strakke zijstijl voor een modern interieur.

De meest strakke uitvoering is het ultraclear systeem waarbij de kantelstok is weggelaten in combinatie met de gladde zijstijl. De bediening gaat via de louvres.

Amstel Shutters als het om maatwerk, kwaliteit en service gaat!